ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Cameron. Cameron levert wereldwijd producten, systemen en diensten aan de olie- en gasindustrie. Met ruim 175 jaar bedrijfshistorie en wereldwijd 18000 medewerkers is Cameron een naam die in deze branche niet meer weg te denken is.

Cameron is een bedrijf wat veel merken onder zich heeft zoals, AJAX, AOP, Barton, Berwick, Caldon, Camforce, Camlink, Camrod, Camtrol, CHC, CIMS, CLIF Mock, Demco, Entech, Fastrac, Guiberson, Lewco, Linco, Maxtorque, Mozley, Newco, NuFlo, Orbit, Petreco, Reignite, Sulfatreat, TexCentric, Tom Wheatley, Unicel, Vortoil, Wemco, Willis en vele andere merken in de petrochemische en procesindustrie.

ITT Controls levert van Cameron onder andere actuator druksensoren, kogelkranen, kogelkleppen, compressoren, ventielen, membraanafsluiters, filters, controle systeme, electrische en pneumatische eindschakelaars, pomp controle systemen, zware olie toepassingen, hoge en lage druk pilots, pomp units, pneumatische relais, hydraulische en pneumatische aandrijvingen, veiligheidssystemen en nog veel meer producten en onderdelen.

Voor vrijwel elke toepassing kan ITT Controls wel het product of onderdeel van Cameron leveren. Of het nou warmtepompen, gas meters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen zijn. Bij ITT Controls is er altijd wel een product te vinden die geschikt is voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

De kracht van ITT Controls zit hem in de kennis van deze producten. Zijn er producten niet meer courant dan kan ITT Controls u verder helpen en een oplossing bieden. ITT Controls denkt mee om maatwerk producten en onderdelen te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accessoires van Cameron neem dan contact op met de verkoop afdeling via contact@ittcontrols.com

Website: www.cameron.nl

Cameron GROVE B4 Side Entry Ball Valve

Cameron GROVE B4 Side Entry Kogelklep

 

Cameron GROVE G12 Gate Valve

Standaard kenmerken van de Cameron GROVE G12 Gate Valve

 

Cameron GROVE B5 Side Entry Ball valve

Standaard kenmerken van de Cameron GROVE B5

 

Cameron GROVE B7 Side Entry Bolted Body

Standaard Functies Cameron GROVE B7

 

Cameron Grove B8 Volledig gelaste Kogelklep

De gelaste behuizing van de Cameron Grove B8 volledig gelaste Kogelklep is een van de meest vertrouwde kleppen in de aardolie-industrie Het combineert de kracht van gesmede onderdelen en gebruikersgemak.

 

Cameron GROVE Kogelkranen

Cameron GROVE Kogelkranen

 

Cameron GROVE BT-2 Top Entry Trunnion Opgezette Kogelklep

Standaard kenmerken van de Cameron GROVE BT – 2

 

Cameron GROVE BT1 Top Entry

Standaard kenmerken van de Cameron GROVE BT1

 

Cameron GROVE G4 Gate Valve

Standaard Kenmerken van de GROVE G4 Gate Valve

 

Cameron T31 Volledig gelaste Kogelklep

Een van de meest vertrouwde afsluiters in de olie -en gasindustrie is de Cameron T31 Volledig gelaste Kogelklep. Het combineert de kracht van gesmede onderdelen met een lichtgewicht en compact bolvormige ontwerp.

 

Cameron Ledeen Actuator and Control Systems

Cameron Ledeen Control Systems en accessoires Productie

 

Cameron Ledeen SY Series

Cameron Ledeen SY -serie Gas -Over – Oil and Gas Direct Actuators

 

Cameron Ledeen Controls

High – Pressure Gas Cameron Ledeen Controls

 

Cameron Ledeen Self-Contained Hydraulic Actuators

Standaard kenmerken Cameron Ledeen self-contained hydraulische aandrijvingen

 

Cameron Barton NuFlo 1100 Series Scanners

De Cameron Barton familie van EFM Flow Computers / scanners zijn de producten die de tand des tijds al meer dan 70 jaar hebben weerstaan. De continue ontwikkeling van de elektronische meettechniek van Cameron Barton (NuFlo) is uitgegroeid tot een standaard voor grote olie-en gasproductie, transmissie- en distributiebedrijven. Deze Barton Scanners kunnen data verzamelen, weergeven, opslaan en verwerken met real-time meting en hebben tevens een historische rapportage.

 

Cameron Barton NuFlo 2000 Series Scanner

Beschikbare Cameron Barton Nuflo Scanners 2000 serie zijn:

 

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact