De magneetventielen  van ITT General Controls zijn ontworpen om de stroom van brandstof gassen in industriële en commerciële gasbrander systemen te controleren. De kleppen zijn geschikt voor hoofdlijn, pilotlijn en ontluchtingstoepassingen. Branderkleppen zijn ontworpen om vloeibaar petroleum gas (propaan) te verwerken in zowel vloeibare als gasvormige situaties. Series 8030, 8040, 8044 en 8262 zijn direct werkende constructies. Series 8042, 8043, 8210, 8214 en 8215 kleppen zijn interne pilot constructies.

Deze ITT General Controls kleppen hebben beide metalen Red-Hat solenoïde behuizingen of Red-Hat II gegoten epoxy spoelen. Red-Hat II spoelen worden geïdentificeerd door de verandering van letter ‘G’ of ‘H’ in de catalogus.

De kleptypes zijn:

Red-Hat II 8040 series – Pilot Gasafsluiters
Red-Hat II 8214 series – Gas ventilatiekleppen
Red-Hat II 8214 series – Gasafsluiters voor algemeen gebryuj
8214 ( suffix VI ) serie – Gas afsluiters met visuele positie indicatie
8214 ( suffix C ) serie – Gasafsluiters met visuele indicatie en bewijs van sluiting schakelaar
Red-Hat 8042 Series – Gasafsluiters
Red-Hat Combustion Series – roestvaststalen kleppen voor Fuel Gas Service

Bijna alle soorten van ITT General Controls kleppen zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de verkoopafdeling van ITT Controls via contact@ittcontrols.com.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact