ITT General Controls Olie / Stoom / Vloeibare Veiligheidsafsluiters zijn er in verschillende soorten en modellen. ITT Controls aviseeert en levert u het juiste product voor uw specifieke situatie.

HOV1 Veiligheidsafsluiters, normaal gesloten

De HOV1 is een underported , bol-type, olie ventiel met een enkele, snelle opening , stem- guided seat. Deze twee-weg, normaal gesloten, bronze veiligheidsafsluitklep is voorzien van een verende stam die, na stroomonderbreking, binnen een seconde de behuizing met teflon goed afsluit. De HOV1 is verkrijgbaar met of zonder klep afdichting overtravel interlock (FM Bewijs van sluiting).

HOV13 Veiligheidsafsluiter, Snelle opening, 3-weg Hydramotor

De HOV13 is een underported, poppet- type, bronze-behuizing veiligheidsafsluiter, elektrohydraulisch bediend om betrouwbare aan-uit controle van vloeistoffen of gassen te bieden. De springgeladen teflon klep opent binnen zeven seconden bij krachttoepassing en sluit stevig af binnen een seconde van stroomonderbreking.

K10 magneetventielen , Lever – bediende , Two – Way

De K10 normaal open of normaal gesloten magneetventielen zijn geschikt voor gebruik met een breed scala aan media: ( 1 ) benzine en lichte of zware stookolie in commerciële en industriële toepassingen met verbranding, en ( 2 ) lucht, water, stoom en andere vloeibare media. De klep wordt het meest gebruikt voor olie branders, boilers en veiligheid inzake ovensystemen en is handmatig of automatisch te bedienen.

S311 Stookolie afsluiters, Dual-inlaat

De S311 serie twee-weg, normaal gesloten, direct werkende magneetventielen controleren stookolie naar hogedruk verneveling bij olie branders met No.2 , No.4 en andere vergelijkbare stookolie. De S311 is verkrijgbaar met een dual inlaatklep lichaam.

SV401 serie olie afsluiters, twee-weg , normaal gesloten

De SV401 is een compacte, 2-weg, normaal gesloten hulpzuiger magneetventiel en is ontworpen om stookolie te beheersen in domestic en commerciële verstuivers van oliebranders. Ze zijn eenvoudig te installeren, zelfs op de kleinste plaatsen.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact